Lichtkoepels voor op uw plat dak kopen

Droomt u van meer daglicht in uw keuken of woonkamer? Of wilt u beter kunnen ventileren in bijvoorbeeld uw kantoor of slaapkamer? Met de lichtkoepels voor op uw plat dak van Save2000 creëert u eenvoudig meer daglicht in uw ruimte. Het is ook erg geschikt voor een terrasoverkapping of carport. Daarnaast kunnen de lichtkoepels worden geopend om de ruimte te voorzien van frisse lucht. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Kies dan voor de lichtkoepels van Save2000.

Heeft u interesse in het laten plaatsen van lichtkoepels op uw plat dak? Bent u benieuwd naar de prijzen, afmetingen of heeft u andere vragen? Neem voor meer informatie of het aanvragen van een gratis offerte gerust contact op via 0434 09 35 33 of het contactformulier op de website.

Diverse soorten lichtkoepels voor op uw plat dak

Save2000 biedt lichtkoepels voor op uw plat dak in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Van vierkante tot bolvormige lichtkoepels en van lichtkoepels van acrylaat tot lichtkoepels van polycarbonaat; bij Save2000 vindt u gegarandeerd een uitvoering die volledig naar uw wens is. Ook biedt Save2000 diverse andere producten waarmee u meer daglicht creëert in uw ruimte, zoals Save2000 Solar Lighting tubes (daglicht buizen) en kunststof polyester dakopstanden. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De voordelen van lichtkoepels op platte daken

Wie lichtkoepels wilt kopen voor zijn plat dak zit goed bij Save2000. Naast de levering daarvan kunnen we ook het plaatsen voor onze rekening nemen. Het laten plaatsen van lichtkoepels op platte daken brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo is het een zeer effectieve bron van natuurlijk licht. Nog meer zelfs dan ramen. Het verschil kan namelijk tot wel 50% extra licht bedragen. Tevens zorgen de lichtkoepels voor een lagere energierekening. De energie die u normaal aan lampen zou besteden kunt u nu namelijk besparen. Daarbij werken de koepels ook isolerend, door de warmte van de zonnestralen goed te behouden. Met een lichtkoepel op uw plat dak kunt u iedere ruimte, van uw keuken of slaapkamer tot donkere zolder op een prettige manier verlichten. De muren hoeven daarvoor niet verbouwd of aangetast te worden.

Over ons

Save2000 heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de lichtkoepelbranche. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u gegarandeerd een lichtkoepel op maat vindt.
Waarom schakelt u Save2000 in voor lichtkoepels op uw plat dak?

  • Met onze lichtkoepels creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht;
  • Wij garanderen u de beste kwaliteit;
  • Levering gebeurt altijd via professionele verwerkers, zoals architecten of aannemers;
  • Wij leveren enkel maatwerk.

Vraag gelijk om een offerte!

Hebben wij uw interesse gewekt met onze lichtkoepels voor op uw plat dak? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie of advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons geheel vrijblijvend op 0434 09 35 33, stuur ons een e-mail of laat uw bericht achter via het online contactformulier. U ontvangt dan zo spoedig als mogelijk een reactie. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

Bel ons direct