Een lichtkoepel voor een plat dak laten plaatsen?

Wilt u meer natuurlijk licht in uw woning? Zou u daarom graag een lichtkoepel op een plat dak laten plaatsen? Dan bent u bij Save2000 aan het juiste adres! Een lichtkoepel voor op uw platte dak biedt uitkomst wanneer u droomt van meer daglicht in uw slaapkamer, woonkamer, kantoor of keuken. Maar ook als u beter licht onder uw carport of terrasoverkapping wenst is een lichtkoepel een uitstekende keuze. Met de lichtkoepels van Save2000 creëert u eenvoudig meer daglicht in uw ruimte. Daarnaast kunnen de lichtkoepels worden geopend om de ruimte te voorzien van frisse lucht. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Kies dan voor de lichtkoepels van Save2000.

Geïnteresseerd en meer weten over de mogelijkheden, of de prijs van een lichtkoepel op een plat dak? Neem gerust contact en vraag om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0434 09 35 33 of middels het online contactformulier.

Diverse soorten lichtkoepels voor een plat dak

Save2000 biedt lichtkoepels voor een plat dak in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Bolvormig, half hoge bol en piramidale lichtkoepel. Deze zijn verkrijgbaar in rechthoekige, vierkante en ronde vorm en kunnen zowel in acrylaat als in polycarbonaat gemaakt worden; bij Save2000 vindt u gegarandeerd een uitvoering die volledig naar uw wens is. Ook biedt Save2000 diverse andere producten waarmee u meer daglicht creëert in uw ruimte, zoals Save2000 Solar Lighting tube (daglicht buizen) en kunststof polyester dakopstanden. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Waarom een lichtkoepel op een plat dak laten plaatsen?

Save2000 levert en plaatst de lichtkoepel graag voor u. Een lichtkoepel brengt diverse voordelen met zich mee. Wij geven u een overzicht:

  • Meer natuurlijk licht. Een lichtkoepel op uw plat dak verlicht de ruimte aanzienlijk, op een geheel natuurlijke manier;
  • Energiebesparend: het extra licht betekent dat u geen energie hoeft te verspillen aan het verlichten van ruimtes door middel van lampen. Tevens wordt de warmte goed behouden;
  • Lichtkoepels geven meer licht dan een raam. Dit verschil is groot, want het extra licht kan tot wel 50% oplopen ten opzichte van een raam;
  • De wanden hoeven niet verbouwd te worden;
  • Een lichtkoepel maakt van iedere ruimte, hoe donker ook, een aangename plaats;

Over Save2000

Save2000 heeft meer dan 40 jaar ervaring in de lichtkoepelbranche. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u gegarandeerd een lichtkoepel voor uw plat dak op maat vindt. Er zijn diverse redenen waarom u moet kiezen voor Save2000 indien u een lichtkoepel wilt plaatsen. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit en leveren wij enkel maatwerk. Ook gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Creëer ook relatief eenvoudig natuurlijk daglicht met de lichtkoepels van Save2000.

Vraag direct een offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt met een lichtkoepel voor een plat dak? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie of advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000! U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen, of door ons te bellen. Ons telefoonnummer is 0434 09 35 33.

Bel ons direct