Meer licht in uw huis?

Het is begrijpelijk dat u altijd voldoende licht in uw huis wilt. Of dit nou geldt voor de woonkamer, slaapkamer, een kantoorruimte of keuken: het is prettig als er genoeg daglicht is. Maar hoe zorgt u daarvoor? Bij ons, Save2000, vindt u hiervoor altijd wel de oplossing. Met ruim 40 jaar ervaring in de lichtkoepelbranche kunnen wij u zeker van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd en hierdoor kunnen we u te allen tijde voorzien van een volledig advies. Bij ons vindt u gegarandeerd de juiste lichtkoepel!

Bij Save2000 kunt u te allen tijde vertrouwen op:

  • De beste kwaliteit;
  • Altijd een oplossing op maat;
  • Advies van onze experts;
  • Ruim 40 jaar ervaring;
  • Van maatwerk verzekerd;
  • Relatief eenvoudig daglicht creëren.

Kies ook voor een lichtkoepel!

In ons assortiment vindt u verschillende lichtkoepels voor op een plat dak: bolvormig, halfhoge bollen en piramide lichtkoepels. Bij ons vindt u dus zeker de juiste uitvoering die volledig naar uw wens is. Dat vinden we dan ook erg belangrijk: uw wens is onze zorg en u staat bij Save2000 altijd centraal.

Naast diverse lichtkoepels hebben we ook andere producten, waarmee u meer daglicht kunt creëren in een ruimte, zoals de Solar Lighting Tubes (daglicht buizen) en kunststof polyester dakopstanden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de lichtkoepels of over de andere oplossingen? Neem hiervoor gerust even contact met ons op. Zo kunnen we u informeren en uiteraard ook adviseren.

Bel ons direct