De Solar Lighting tube van Save2000 brengt daglicht bij u thuis!

Bent u altijd al op zoek naar een manier om energie te besparen? Wilt u in uw woonkamer een mooie lichtval creëren met daglicht? Of wilt u simpelweg meer licht in uw kantoor? De Save2000 Solar Lightning tube biedt u alles in één. Met de Solar Ligting Tube van Save2000 haalt u op een gemakkelijke manier daglicht bij u binnen, zonder grote constructies of verbouwingen.

Wat is een Save 2000 Solar Lighting Tube?

De Save 2000 Solar Lightning Tube is een superreflecterende (98%) daglichtbuis. Door de weerspiegeling zal het natuurlijke daglicht aan het einde van de buis licht geven op de door u gekozen plek. De plafondafwerking is voorzien van een prismatic diffuser die voor een optimale lichtverspreiding zorgt. Hiermee profiteert u van gratis daglicht waarmee u energie bespaart. Desgewenst kan de Save 2000 Solar Lightning Tube voorzien worden van een kunstlicht armatuur met een 20 watt spaarlamp vergelijkbaar met ca.100 watt.

De modellen van onze Save2000 Solar Lighting tube

Er zijn verschillende modellen van de Save2000 Solar Ligting Tubes. Geschikt voor platte daken maar er is ook een uitvoering voor een pannendak beschikbaar. De opbrengst van gratis natuurlijk daglicht is afhankelijk van de gekozen dakopening. Volgende modellen zijn beschikbaar:

Save 2000 Solar Lighting Tube 300 mm voor  ca. 12 m2* lichtopbrengst

Beschikbaar voor:

  • bitumineuze/kunststof dakbedekking
  • diverse soorten pannendaken

Save2000 Solar Lighting Tube 400 mm  voor ca. 20 m2* lichtopbrengst

Beschikbaar voor:

  • bitumineuze/kunststof dakbedekking

De Save2000 Solar Lighting Tube 530 mm ca. 25 m2* lichtopbrengst

Beschikbaar voor:

  • bitumineuze/kunststof dakbedekking

*Geografische ligging, obstakels en weersomstandigheden kunnen de lichtopbrengst beïnvloeden

  • Voor elk model zijn beschikbaar:Verstelbare bocht 0-45°, lengte 30 cm, werkend 25 cm
    Verlengbuis, 61 cm, werkend 56

    Kunstlicht verlichtingsarmatuur inclusief 20 watt spaarlamp

Waarom de Lighting Solar tube van Save2000?

Save 2000 heeft meer dan 40 jaar ervaring en mag zich zelf dan ook met recht een specialist noemen. Er zijn vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van een Save 2000 Solar Lightning Tube. Zo gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Wij willen u namelijk enkel de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast is de Save 2000 Solar Lighting Solar tube bij ons verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat we zeker weten dat er ook voor u een passend model tussen zit. Ook bieden wij eerlijke prijzen en een goede service. Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Meer weten over de Lighting Solar tube van Save2000?

Voor meer informatie over de Save 2000 Solar Lightning tube, kunt u altijd terecht bij Save2000. Via de website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Natuurlijk bent u altijd welkom om bij ons langs te komen. De specialisten van Save2000 geven u graag advies op maat!

Heeft u hulp nodig bij de installatie van een van onze Save 2000 Solar Lightning Tube? Voor alle installatie instructies klikt u hier.

Bel ons direct