De Lighting Solar tube van Save2000 brengt daglicht bij u thuis!

Bent u altijd al op zoek naar een manier om energie te besparen? Wilt u in uw woonkamer een mooie lichtval creëren met daglicht? Of wilt u simpelweg meer licht in uw kantoor? De Lighting Solar tube biedt u alles in één. Met de Lighting Solar tube van Save2000 haalt u op een gemakkelijke manier daglicht bij u binnen, zonder grote constructies of verbouwingen.

Wat is een Lighting Solar tube?

De Lighting Solar tube is een buis vanaf uw dak, die van de binnenkant vol zit met spiegels. Door de weerspiegeling zal het natuurlijke daglicht aan het einde van de buis licht geven op de door u gekozen plek. De Lighting Solar tube van Save2000 is gemaakt van kostbare onderdelen, dus het is een investering. Omdat u in principe na de aanschaf er geen enkele kosten meer aan zal hebben, verdient u dit snel terug. Ook hoeft u geen andere lampen te gebruiken tot de zon onder gaat wat niet alleen energie, maar ook kosten bespaart.

De modellen van onze Lighting Solar tube

Er zijn verschillende modellen Lighting Solar tube . De meest gekozen optie is de Lighting Solar tube voor een schuin dak, maar ze zijn er ook voor platte daken en gevels. De Lighting Solar tube van Save2000 heeft verschillende maten:

  • De 160DS, een model met een doorsnede van 25 centimeter. Ideaal voor bijvoorbeeld een toilet.
  • De 290DS, een model met een doorsnede van 35 centimeter. Met een iets grotere doorsnede is dit model perfect voor bijvoorbeeld een woonkamer.
  • De 330DS en 750 DS, beide modellen hebben een doorsnede van 53 centimeter. Dit model is groot genoeg voor bijvoorbeeld een bedrijfsruimte.

De 160DS is het meest verkochte model. Het is ons kleinste model en is dan ook het meest betaalbaar. Buiten de prijs is deze Solar tube makkelijk toepasbaar in vrijwel elke ruimte.

Ventilatie in uw Lighting Solar tube

Er is een mogelijkheid om uw Lighting Solar tube universeel te maken, namelijk door een ventilatie-unit erin te plaatsen. Dit is voor een meerprijs mogelijk bij elke Lighting Solar tube. Op deze manier is het een extra handige manier om licht en ventilatie te creëren in bijvoorbeeld uw badkamer of toilet.

Waarom de Lighting Solar tube van Save2000?

Save 2000 heeft meer dan 40 jaar ervaring en mag zich zelf dan ook met recht een specialist noemen. Er zijn vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van een Lighting Solar tube. Zo gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Wij willen u namelijk enkel de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast is de Lighting Solar tube bij ons verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat we zeker weten dat er ook voor u een passend model tussen zit. Ook bieden wij eerlijke prijzen en een goede service. Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Meer weten over de Lighting Solar tube van Save2000?

Voor meer informatie over de Lighting Solar tube, kunt u altijd terecht bij Save2000. Via de website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Natuurlijk bent u altijd welkom om bij ons langs te komen. De specialisten van Save2000 geven u graag advies op maat!

Heeft u hulp nodig bij de installatie van een van onze Lighting Solar tube? Voor alle installatie instructies klikt u hier.

Bel ons direct