Daglichtkokers

Heeft u een ruimte in huis of op kantoor waar eigenlijk te weinig tot geen daglicht aanwezig is? Daar kunt u gelukkig op een relatief goedkope manier verandering in brengen! Dankzij de daglichtkokers en daglichtkoepels van Save2000 kunt u in iedere ruimte daglicht brengen, zonder dat daarvoor complete muren omgebouwd hoeven te worden tot ramen (als dat al een optie was in de betreffende ruimte). Ieder soort ruimte is aangenamer wanneer er ook maar iets van natuurlijk daglicht naar binnen schijnt. Met onze hoogwaardig geïsoleerde daglichtkokers (Save2000 Solar Lighting Tubes®), dakopstanden en lichtkoepels kunt u op een eenvoudige wijze natuurlijk daglicht in de ruimte brengen. Het grootste voordeel? U krijgt er een gezonde en aangename leef- en woon of werkomgeving voor terug voor relatief weinig geld!

Hoe werkt het?

Save2000 heeft de daglichtkokers zo ontworpen dat het heldere daglicht als het ware getransporteerd kan worden naar donkere ruimten door onze super reflecterende buizen. Licht reikt automatisch naar het meest verre punt waar het kan komen. Dankzij onze super reflecterende daglichtkokers (98% reflectie) krijgt u licht op plaatsen waar het zonder de kokers nooit zou kunnen komen.

De daglichtkokers zijn zeer energiebesparend om verschillende redenen. De Save2000 Solar Lighting Tubes zijn door de jaren heen zo geoptimaliseerd dat ze perfect afgestemd zijn op de weersomstandigheden in Nederland. De dubbelwandige lichtkoepels en de perfect geïsoleerde dakopstanden zorgen ervoor dat er weinig tot geen warmteverlies ontstaat en dat is voordelig! Dit komt door het gesloten systeem. Ook in de zomer vindt er minder warmtetransport naar binnen plaats (dan via een raam). Wel helder, natuurlijk daglicht, maar geen extra warmte van de zon in de zomer. Dat scheelt!

Voordelen daglichtkokers

U kiest voor onze daglichtkokers wanneer u de behoefte heeft aan helder, natuurlijk daglicht op specifieke plekken waar daglicht nu nog ontbreekt. Onze daglichtkokers zijn uv-bestendig, verkleuren niet en zijn inbraak werend dankzij de kleine diameter en dubbelwandige koepel. Indien gewenst, kan er ook nog een extra inbraakbeveiliging (SKG) gemonteerd worden. Vraagt u zich af of onze daglichtkokers bij u op het dak passen? Save2000 daglichtkokers kunnen op bijna alle daktypen geplaatst worden zonder ingrijpende constructieveranderingen.

levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven.

De leverbare afmetingen zijn 300 mm, 400 mm en 530 mm. De daglichtkokers kunnen ook geleverd worden met spaarlamp, zodat u ’s avonds ook licht heeft via de koker. Op die manier werkt onze daglichtkoker als een lamp die 24 uur per dag licht kan leveren. Wilt u overdag wat minder natuurlijk daglicht in de ruimte? Dan kunt u een daglichtdimmer in de daglichtkoker laten plaatsen, waardoor u altijd het licht kunnen regelen. Bij de montage van de daglichtkokers werken we de kokers af door middel van een mooie plafondafwerking met prismatic diffuser voor een optimale lichtverspreiding door de ruimte. Tot slot heeft u 10 jaar garantie op de daglichtkokers.

Interessant?

Vindt u onze daglichtkokers interessant en bent u benieuwd wat het met uw ruimte zou doen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op! U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of onze adviesprijslijstraadplegen. U kiest voor Save2000 daglichtproducten wanneer hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis.

Contact opnemen

Bel ons direct