Vluchtraam laten plaatsen

Wilt u in huis, op kantoor of elders een vluchtraam laten plaatsen voor de veiligheid van de mensen in het pand in geval van brand? Save2000 kan u helpen aan een ruim vluchtraam boven op het dak. In een normale situatie bezorgt het vluchtraam u dan mooi veel natuurlijkdaglicht in de ruimte en in een noodsituatie kunt u het vluchtraam gebruiken om veilig en makkelijk op het dak te komenHeeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt een vluchtraam?

Een vluchtraam ziet er in principe hetzelfde uit als een gewoon raam maar met een lichtkoepel.
Door het lichte gewicht van de lichtkoepel kan deze makkelijk openen.
Het vluchtraam kan 85° open en is groot genoeg om zonder moeite doorheen te stappen. Save2000 is gespecialiseerd in daklichttoepassingen en kan u goed adviseren vluchtramen in daken te laten plaatsen. Het voordeel van een vluchtraam in uw plafond op de zolder is dat deze ruimte mooi verlicht wordt door helder, natuurlijk daglicht. Het gaat om een groot raam dat dus ook een prettige functie heeft wanneer deze niet gebruikt hoeft te worden als vluchtraam.

De bediening van het vluchtraam kan handmatig of elektrisch zijn. Het handmatig bedienbare vluchtraam is voorzien van een greep, gasdrukveren en twee klinken. Ook een sleutel is leverbaar voor een betere afsluitbaarheid. Dit type vluchtraam kan ook geleverd worden voor op een al bestaande daglichtkoepelopstand. Voor een elektrisch vluchtraam bouwen we een compleet nieuwe dakopstand, zodat u veilig en makkelijk het dak kunt betreden.

Waarom een vluchtraam?

Als u denkt dat een vluchtraam een wat overdreven aankoop is, omdat u hoopt het raam nooit daadwerkelijk als vluchtraam te hoeven gebruiken, dan kunt u het doel van het raam wellicht wat verruimen. Heeft u bijvoorbeeld een mooi, stevig dak waarop gelopen mag worden en waar u een terras zou kunnen aanleggen? Ook dan kunt u kiezen voor het plaatsen van een mooi, groot vluchtraam. Dit raam is dan tevens uw toegangsweg om het dak te betreden.Ook voor een dak inspectie-luik de oplossing om zonder ladder uw dak te bereiken.

Vraagt u zich af of zo’n vluchtraam wel goed beveiligd is en voldoende inbraak werkend is? Save2000 kan altijd een extra inbraakbeveiliging in uw vluchtraam bouwen, zodat u verzekerd bent van een veilig afgesloten vluchtraam.

Meer informatie

Voor meer informatie over een vluchtraam kunt u altijd contactmet ons opnemen. Save2000 helpt u graag aan een passend vluchtraam en kijkt graag met u mee naar uw mogelijkheden. Voor beschikbare maten en prijzen kunt u ook al onze prijslijstraadplegen. U kiest voor een vluchtraam van Save2000 als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis.

Contact opnemen

Bel ons direct