Solar Lighting Tube van Save2000 voor een plat dak

Heeft u al gehoord van de Solar Lighting Tube voor op uw plat dak van Save2000? Met deze Solar Lighting Tubes verandert u in een handomdraai een donkere ruimte in een lichte, aangename leef–, woon– en werkomgeving. De Solar Lighting Tubes worden ook wel daglicht buizen genoemd en zijn een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om snel meer licht te creëren in ruimtes waar normaal geen daglicht kan komen.. Save2000 is uw specialist op het gebied van de Solar Lighting Tubes. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

De voordelen van Solar Lighting Tubes op een plat dak

Met een Solar Lighting Tube op een plat dak van Save2000 creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte in uw woonhuis of kantoor. De constructie past op vrijwel ieder daktype (ook voor pannendak), zonder ingrijpende constructieveranderingen. Maar er zijn nog veel meer voordelen van Solar Lighting Tubes te noemen. Zo hebben de Solar Lighting Tubes een hoge lichtopbrengst, zijn ze energiezuinig en uv-bestendig. Ook zorgen Solar Lighting Tube er voor dat u weinig tot geen warmteverlies heeft in de winter en minder warmtetransport naar binnen in de zomer. En wist u dat de Solar Lighting Tubes inbraak werend werken door de kleine diameter en de dubbelwandige koepel? Tot slot krijgt u bij Save2000 10 jaar garantie op de Solar Lighting Tubes, zodat u er gegarandeerd jarenlang plezier van heeft. Wat houdt u nog tegen.

Waarom Save2000?

Er zijn vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van Lighting Solartubes voor een plat dak:

    • Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring;
    • Levering gebeurt bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven;
    • De Lighting Solartubes zijn bij Save2000 verkrijgbaar in drie verschillende maten voor plat dak. Er zijn ook Lighting Solartubes voor een pannendak;
    • Wij bieden eerlijke prijzen en een goede service.;

Wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Wat dacht u van lichtkoepels en kunststof polyester dakopstanden? Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen met Save2000

Wilt u ook in een handomdraai meer daglicht? Kies dan voor  Solar Lighting Tubes op een plat dak van Save2000. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De specialisten van Save2000 geven u graag advies op maat!

Bel ons direct