Solar Lighting Tube van Save2000

Heeft u al gehoord van de   van Save2000? Met deze Solar Lighting Tube verandert u in een handomdraai een donkere ruimte in een lichte, aangename leef–, woon– en werkomgeving. Een Solar Lighting Tube van Save2000 wordt ook wel daglicht buis genoemd en is een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om snel meer licht te creëren. Save2000 is uw specialist op het gebied van dev. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000.

De voordelen van een Lighting Solartube

Met een Lighting Solartube van Save2000 creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte in uw woonhuis of kantoor. Maar er zijn nog veel meer voordelen van een Lighting Solartube te noemen:

  • Hoge lichtopbrengst door super reflecterende buis;
  • Energiezuinig door gesloten systeem;
  • 10 jaar garantie;
  • Minder warmtetransport naar binnen in de zomer;
  • Uv-bestendig, geen verkleuring;
  • Weinig of geen warmte verlies in de winter;
  • Past op vrijwel alle daktypen zonder ingrijpende constructie veranderingen;
  • Inbraak werend door kleine diameter en dubbelwandige koepel (desnoods nog te voorzien van extra inbraakbeveiliging).

Waarom Save2000?

Save2000 heeft meer dan 40 jaar ervaring en mag zich zelf dan ook met recht een specialist noemen. Er zijn vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van onze Lighting Solartube. Zo gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Wij willen u namelijk enkel de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast is de Lighting Solartube bij ons verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat we zeker weten dat er ook voor u een passend model tussen zit. Ook bieden wij eerlijke prijzen en een goede service. Wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Wat dacht u van lichtkoepels en kunststof polyester dakopstanden? Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen met Save2000

Wilt u ook in een handomdraai meer daglicht? Kies dan voor een Lighting Solartube van Save2000. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De specialisten van Save2000 geven u graag advies op maat!

Bel ons direct