Solar Lighting Tube Save2000 tegen lage kosten

Voordelig meer daglicht in bijvoorbeeld uw keuken, woonkamer of onder uw carport of terrasoverkapping realiseren? Denk dan eens aan een Solar Lighting Tube van Save2000! Met deze daglicht buis verandert u uw donkere ruimte in een handomdraai in een lichte en aangename leef-, woon- en werkomgeving. Save2000 is uw specialist op het gebied natuurlijk daglicht en biedt de  Solar Lighting Tube tegen de laagste kosten. Ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Waarom Save2000 voor een Solar Lighting Tube tegen lage kosten?

Er zijn vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van een Solar Lighting Tube:

  • Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring;
  • Levering gebeurt bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven;
  • Wij leveren altijd maatwerk;
  • De Solar Lighting Tube is bij Save2000 verkrijgbaar in drie verschillende maten;
  • Wij bieden eerlijke prijzen en een goede service.

 Solar Lighting Tubes voor een hoge lichtopbrengst

De voordelen van Solar Lighting Tubes zijn eindeloos. Zo past de constructie op vrijwel ieder daktype, zonder dat daar een ingrijpende verbouwing voor nodig is. Ook zorgt een Solar Lighting Tube er voor dat u weinig tot geen warmteverlies heeft in de winter en minder warmtetransport naar binnen in de zomer. Daarnaast hebben onze Solar Lighting Tubes een hoge lichtopbrengst, zijn ze uv-bestendig en energiezuinig. Tot slot krijgt u bij Save2000 10 jaar garantie op de Solar Lighting Tube, zodat u er gegarandeerd jarenlang plezier van heeft. Bent u al overtuigd?

Contact opnemen met Save2000

Hebben wij uw interesse gewekt met onze  Solar Lighting Tube tegen lage kosten? Vraag dan direct een offerte aan. En wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Wat dacht u van lichtkoepels en kunststof polyester dakopstanden? Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Bel ons direct