Save2000 Solar Lighting Tubes voor meer licht

Heeft u al eens gehoord van een Save2000 Solar Lighting Tube? Met een Solar Lighting Tube van Save2000 verandert u in een handomdraai een donkere ruimte in een lichte, aangename leef–, woon– en werkomgeving. Zo’n daglicht buis is een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om snel meer licht te creëren. Save2000 is uw specialist op het gebied van de Solar Lighting Tube. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

Uw specialist in Save2000 Solar Lighting Tubes

Save2000 heeft meer dan 40 jaar ervaring en mag zich zelf dan ook met recht een specialist noemen. Er zijn dan ook vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van Save2000 Solar Lighting Tubes. Zo gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Wij willen u namelijk enkel de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast bieden wij eerlijke prijzen en een goede service. De Save2000 Solar Lighting Tube is bij ons verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat we zeker weten dat er ook voor u een passend model tussen zit.

De voordelen van Save2000 Solar Lighting Tubes

Met een Solar Lighting Tube van Save2000 creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte in uw woonhuis of kantoor. Maar er zijn nog veel meer voordelen van een Save2000 Solar Lighting Tube te noemen:

  • Past op vrijwel alle daktypen zonder ingrijpende constructie veranderingen;
  • Energiezuinig door gesloten systeem;
  • Weinig of geen warmte verlies in de winter;
  • Minder warmtetransport naar binnen in de zomer;
  • Uv-bestendig, geen verkleuring;
  • Hoge lichtopbrengst door super reflecterende buis;
  • Inbraak werend door kleine diameter en dubbelwandige koepel (desnoods nog te voorzien van extra inbraakbeveiliging);
  • 10 jaar garantie;

Contact opnemen met Save2000

Wilt u ook in een handomdraai meer daglicht? Kies dan voor de Solar Lighting Tubes van Save2000. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Zo verkopen wij lichtkoepels en kunststof polyester dakopstanden. Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Bel ons direct