PVC dakopstanden voor lichtkoepels

Denkt u erover na om een lichtkoepel op uw dak te plaatsen om meer natuurlijk daglicht naar binnen te laten schijnen? Helder, natuurlijk daglicht kan een ruimte absoluut aantrekkelijker maken. Wanneer u een lichtkoepel in de ruimte wilt plaatsen, heeft u een dakopstand nodig. Save2000 is een expert op het gebied van PVC dakopstanden en het leveren van lichtkoepels. Met de hoogwaardige lichtkoepels en PVC dakopstanden van Save2000 kunt u op een eenvoudige wijze relatief goedkoop natuurlijk daglicht realiseren in uw woning, kantoorpand of productieruimte.

Wij garanderen wij u snelle levertijden.

Creëer overal (meer) daglicht

Bij Save2000 kunt u terecht voor lichttoepassingen zoals lichtkoepels, dakopstanden en daglichtbuizen in alle vormen en maten. Met onze vele lichttoepassingsmogelijkheden kunt u zelf de juiste hoeveelheid lichtinval creëren, daar waar u dat wenst. Wilt u ook ’s avonds voldoende licht in de kamer? Dan kunnen we een spaarlamp in de lichttunnel leveren. Overdag de hoeveelheid licht regelen die via uw dakopstand naar binnen komt, kan ook met de daglichtdimmer. Ook de isolatiewaarde van een lichtinvalbron bepaalt u zelf. Save2000 biedt u daarin diverse opties waaronder lichtkoepels die warmte van zonlicht weren of warmteverlies in de winter beperken. Door het gesloten systeem is een PVC dakopstand met lichtkoepel energiezuinig.

De voordelen van PVC dakopstanden

Met een PVC dakopstand en lichtkoepel verandert u bijvoorbeeld uw donkere keuken, zolderkamer of uw carport in een lichte leefomgeving. Helder, natuurlijk daglicht heeft een positieve werking op mensen. Een lichte omgeving werkt ontspannen en geeft een mens meer energie dan een donkere ruimte.
De PVC opstand is een perfecte basis voor het plaatsen van uw lichtkoepel.
In ronde maten zijn deze niet verkrijgbaar daar kan alleen gebruik gemaakt worden van een polyester dakopstand. De polyester dakopstand wordt op een mal in één geheel gemaakt waardoor deze vormvaster zijn dan de PVC opstanden. Ook hebben de polyester opstanden in de hoeken geen naden waardoor een strakker geheel ontstaat en er geen verkleuringen in de hoeken gaan vormen.

Contact opnemen

Om meer licht in uw desgewenste ruimte te creëren, zijn PVC dakopstanden met een mooi dakraam of mooie lichtkoepel een goed idee. In een handomdraai en voor relatief weinig kosten creëert u een lichte ruimte. Heeft u een vraag over onze PVC dakopstanden of één van onze andere producten? Neem dan gerust contactmet ons op. We helpen u graag aan een antwoord én een mooi natuurlijk verlichte ruimte. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen of onze adviesprijslijst vast bekijken.

Contact opnemen

Bel ons direct