Polyester dakopstanden voor meer licht

Wilt u meer licht creëren in een donkere ruimte? Save2000 heeft voor u de oplossing om een donkere ruimte om te toveren naar een lichte, aangename leef- en woon of werkomgeving. Met onze dakopstanden van polyester en lichtkoepel kunnen wij relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte brengen. U bent bij Save2000 aan het juiste adres voor polyester dakopstanden van kwaliteit!

Waarom kiezen voor polyester dakopstanden?

De polyester dakopstanden zijn de perfecte basis voor het monteren van een lichtkoepel op uw dak. Op de polyester dakopstand kan een opengaand systeem gemonteerd worden zodat uw daglichtsysteem ook een ventilerende functie krijgt. Ook kan op deze manier een goede daktoetreding gecreërd worden. De dakopstanden die Save2000 kan levert, zijn geschikt om waterdicht in te werken met diverse soorten dakbedekking. De opstand is aan de buitenzijde afgewerkt met een waterdichte gelcoat die een perfecte hechting van de dakbedekking garandeert. De polyester opstand is vormvast en kan ingebrand worden zonder smeltgevaar bij hoge temperaturen.

Een dakopstand van Save2000 is zeer effectief en biedt een optimale lichtverspreiding door de schuin lopende zijkanten. De polyester dakopstanden zijn vormvast en naadloos in tegenstelling tot PVC opstanden.

Als u kiest voor een lichtkoepel met een hoge isolatiewaarde, passen wij ook de isolatiewaarde van de dakopstand hierop aan. Zo bent u absoluut verzekerd van een hoge isolatiewaarde. Onze polyester dakopstanden zijn standaard dubbelwandig geïsoleerd met PU. Wanneer u graag één of meer polyester dakopstanden wilt laten plaatsen, kunt u kiezen uit diverse afmetingen. De dakopstanden zijn verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes. Wij zullen u altijd advies geven over de beste optie in uw situatie, zodat u gegarandeerd een geschikt model voor de ruimte krijgt.

De kwaliteit van Save2000

Save2000 hecht veel waarde aan kwaliteit. Onze polyester dakopstanden zijn van een uiterst hoge kwaliteit.Ze zijn zeer duurzaam. De polyester dakopstanden zijn vervaardigd uit witte, glasvezelversterkende polyesterharsen die standaar zijn  geïsoleerd met 1 cm polyurethaanisolatie voor de modellen van 15 cm hoog (H 15) De europose modellen (E15, E30 en E 50) zijn standaard geïsoleerd met 2 cm PU. Uiteraard kunnen wij de isolatie waarde desgewenst aanpassen.
Onze polyester dakopstanden zijn erg vormvast en stabiel. Belangrijk als u voor de dakbedekking aan de slag gaat met gasbranders.

Voor meer stabiliteit bij de grotere maten adviseren wij altijd polyester dakopstanden.
Ronde opstanden zijn uitsluitend verkrijgbaar in polyester en niet in PVC.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u snel ergens meer natuurlijk daglicht creëren door het plaatsen van polyester dakopstanden? Neem dan zeker contact met ons op en wij laten u zien wat we voor u kunnen realiseren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw toepassing. Laat u goed door Save2000 informeren over uw opties in lichttoepassingen en kom erachter wat helder, natuurlijk daglicht met een ruimte kan doen!

Contact opnemen

Bel ons direct