Polyester dakopstanden voor meer licht

Wilt u meer licht creëren in een donkere ruimte? Save2000 heeft voor u de oplossing om een donkere ruimte om te toveren naar een lichte, aangename leef- en woon of werkomgeving. Met onze dakopstanden van polyesterkunnen wij relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte brengen. Zoals de naam al doet vermoeden, plaatsen we de polyester dakopstanden op uw dak waardoor u via het plafond natuurlijk daglicht in de ruimte krijgt. Benieuwd hoe dit werkt en wat de voordelen zijn? U bent bij Save2000 aan het juiste adres voor polyester dakopstanden van kwaliteit!

Waarom kiezen voor polyester dakopstanden?

Polyester dakopstanden zijn een relatief goedkope manier om een vrij donkere ruimte of een ruimte waar momenteel daglicht ontbreekt, lichter te krijgen met helder, natuurlijk daglicht. De polyester dakopstanden kunnen gebruikt worden om een lichtkoepel of te openen dakraam op te plaatsen. De dakopstanden die Save2000 kan levert, zijn geschikt om waterdicht in te werken met diverse soorten dakbedekking. De polyester dakopstanden worden standaard in het wit geleverd en geplaatst, maar u kunt de witte, glad afgewerkte binnenzijde gemakkelijk in iedere kleur schilderen.

Een dakopstand van Save2000 is zeer effectief en biedt een optimale lichtverspreiding door de schuin lopende zijkanten. De polyester dakopstanden zijn vormvast en naadloos in tegenstelling tot PVC, waarvan de naden naar verloop van tijd vergelen.

Als u kiest voor een lichtkoepel met een hoge isolatiewaarde, passen wij ook de isolatiewaarde van de dakopstand hierop aan. Zo bent u absoluut verzekerd van een hoge isolatiewaarde. Onze polyester dakopstanden zijn standaard dubbelwandig geïsoleerd met PU. Wanneer u graag één of meer polyester dakopstanden wilt laten plaatsen, kunt u kiezen uit diverse afmetingen. De dakopstanden zijn verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes. Wij zullen u altijd advies geven over de beste optie in uw situatie, zodat u gegarandeerd een geschikt model voor de ruimte krijgt.

De kwaliteit van Save2000

Save2000 hecht veel waarde aan kwaliteit en heeft door de jaren heen alle producten, waaronder de polyester dakopstanden, weten te optimaliseren. Onze polyester dakopstanden zijn van een uiterst hoge kwaliteit, wat ze hebben bewezen de afgelopen jaren. Voor een zeer hoge duurzaamheid zijn de polyester dakopstanden vervaardigd uit witte, glasvezelversterkende polyesterharsen die zijn geïsoleerd met 2 cm polyurethaanisolatie. Onze polyester dakopstanden zijn erg vormvast en stabiel. Belangrijk als u voor de dakbedekking aan de slag gaat met gasbranders.

Voor meer stabiliteit bij de grotere maten adviseren wij altijd polyester dakopstanden.
Ronde opstanden zijn uitsluitend verkrijgbaar in polyester en niet in PVC.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u snel ergens meer natuurlijk daglicht creëren door het plaatsen van polyester dakopstanden? Neem dan zeker contact met ons op en wij laten u zien wat we voor u kunnen realiseren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw toepassing. Laat u goed door Save2000 informeren over uw opties in lichttoepassingen en kom erachter wat helder, natuurlijk daglicht met een ruimte kan doen!

Contact opnemen

Bel ons direct