Polyester dakopstanden creëren extra daglicht

Heeft u al gehoord van de polyester dakopstanden van Save2000? Met deze polyester dakopstanden verandert u in een handomdraai bijvoorbeeld uw donkere keuken of carpoort om in een lichte, aangename leef–, woon– en werkomgeving. Het is een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om snel meer licht te creëren. Save2000 is uw specialist op het gebied van polyester dakopstanden in allerlei soorten en maten. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

Waarom Save2000 voor een polyester dakopstand?

Er zijn vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van een polyester dakopstand. Zo hebben wij meer dan 40 jaar ervaring, en mogen wij ons zelf met recht specialisten noemen. Daarnaast gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Wij willen u namelijk de beste kwaliteit garanderen. Ook bieden wij eerlijke prijzen en een goede service. Wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Wat dacht u van lichtkoepels en de Save2000 Solar Lighting tube? Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

De voordelen van een polyester dakopstand

Met een polyester dakopstand van Save2000 creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte in uw woonhuis of kantoor. Andere voordelen van een polyester dakopstand:

  • Geschikt om waterdicht in te werken met diverse soorten dakbedekking;
  • naadloos waardoor strakke vormgeving ontstaat;
  • Optimale lichtspreiding door schuin oplopende zijkanten;
  • Weinig tot geen warmteverlies in de winter;
  • Zeer stabiel en vormvast omdat de opstand uit één geheel bestaat;
  • Hecht makkelijk aan vrijwel elke type dakbedekking en vormvast bij inbranden bij hoge temperaturen;
  • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes.

Contact opnemen met Save2000

Wilt u ook in een handomdraai meer daglicht? Kies dan voor een van de polyester dakopstanden van Save2000. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De specialisten van Save2000 geven u graag advies op maat!

Bel ons direct