Save2000 Solar Lighting Tubes

Wilt u in een handomdraai een donkere ruimte omtoveren tot een lichte, aangename leef-, woon- en werkomgeving? De duurzame Solar lighting tubes van Save2000 bieden u de oplossing waar u naar zoekt! Een Lighting Tube van Save2000 wordt ook wel daglicht buis genoemd en is een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om snel meer licht te creëren in de ruimtes waar u dat wilt. Save2000 is uw specialist op het gebied van Solar Lighting Tubes. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

De modellen van de Save2000 Solar Lighting Tubes

Er zijn verschillende modellen van de Save2000 Solar Ligting Tubes. Geschikt voor platte daken maar er is ook een uitvoering voor een pannendak beschikbaar. De opbrengst van gratis natuurlijk daglicht is afhankelijk van de gekozen dakopening. Volgende modellen zijn beschikbaar:

Save 2000 Solar Ligting Tube 300 mm voor  ca. 12 m2* lichtopbrengst

Beschikbaar voor:

 • bitumineuze/kunststof dakbedekking
 • diverse soorten pannendaken

Save2000 Solar Lighting Tube 400 mm  voor ca. 20 m2* lichtopbrengst

Beschikbaar voor:

 • bitumineuze/kunststof dakbedekking

De Save2000 Solar Lighting Tube 530 mm ca. 25 m2* lichtopbrengst

Beschikbaar voor:

 • bitumineuze/kunststof dakbedekking

*Geografische ligging, obstakels en weersomstandigheden kunnen de lichtopbrengst beïnvloeden

 • Voor elk model zijn beschikbaar:Verstelbare bocht 0-45°, lengte 30 cm, werkend 25 cm
  Verlengbuis, 61 cm, werkend 56

  Kunstlicht verlichtingsarmatuur inclusief 20 watt spaarlamp

De voordelen van een Solar Lighting Tube van Save2000

Met een Solar Lihgting Tube van Save2000 creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte in uw woonhuis of kantoor. Dat zonder enige energie te verbruiken, dus de daglichtbuis is ook erg duurzaam. Maar er zijn nog veel meer voordelen van een Save2000 Solar Lighting Tube te noemen:

 • 10 jaar garantie op uw aankoop;
 • Past op vrijwel alle daktypen zonder ingrijpende constructieve veranderingen;
 • Hoge lichtopbrengst door super reflecterende buis;
 • Minder warmtetransport naar binnen in de zomer;
 • Energiezuinig door gesloten systeem;
 • Inbraak werend;
 • Uv-bestendig, geen verkleuring;
 • Weinig of geen warmte verlies in de winter.

Waarom kiezen voor Save2000?

Save2000 heeft meer dan 40 jaar ervaring en mag zich zelf dan ook met recht een specialist noemen. Er zijn vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van een Solar Ligting Tube . Zo gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Wij willen u namelijk enkel de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast is de Solar Ligting Tube bij ons verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat we zeker weten dat er ook voor u een passend model tussen zit. Ook bieden wij eerlijke prijzen en een goede service. Wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Wat dacht u van kunststof polyester dakopstanden en lichtkoepels? Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen met Save2000

Wilt u ook in een handomdraai meer daglicht, en tegelijkertijd heel veel energie besparen? Kies dan voor de Solar Lighting Tube van Save2000. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door simpelweg alles in te vullen aan de rechterzijde van deze pagina. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om bij ons langs te komen. De specialisten van Save2000 geven u graag advies op maat!

Bel ons direct