Lighting Solartubes Save2000

Wilt u in een handomdraai een donkere ruimte omtoveren tot een lichte, aangename leef-, woon- en werkomgeving? De duurzame Lighting Solartubes van Save2000 bieden u de oplossing waar u naar zoekt! Een Lighting Solartube van Save2000 wordt ook wel daglicht buis genoemd en is een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om snel meer licht te creëren in de ruimtes waar u dat wilt. Save2000 is uw specialist op het gebied van Lighting Solartubes. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

De modellen van de Lighting Solartube

Er zijn verschillende modellen Lighting Solartubes. De meest gekozen optie is de Lighting Solartube voor een schuin dak, maar ze zijn er ook voor platte daken en gevels. De Lighting Solartube heeft verschillende maten:

 • De 160DS, een model met een doorsnede van 25 centimeter. Ideaal voor bijvoorbeeld een toilet.
 • De 290DS, een model met een doorsnede van 35 centimeter. Met een iets grotere doorsnede is dit model perfect voor bijvoorbeeld een woonkamer.
 • De 330DS en 750 DS, beide modellen hebben een doorsnede van 53 centimeter. Dit model is groot genoeg voor bijvoorbeeld een bedrijfsruimte.

De voordelen van een Lighting Solartube van Save2000

Met een Lighting Solartube van Save2000 creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte in uw woonhuis of kantoor. Dat zonder enige energie te verbruiken, dus de Solartube is ook erg duurzaam. Maar er zijn nog veel meer voordelen van een Lighting Solartube te noemen:

 • 10 jaar garantie op uw aankoop;
 • Past op vrijwel alle daktypen zonder ingrijpende constructieve veranderingen;
 • Hoge lichtopbrengst door super reflecterende buis;
 • Minder warmtetransport naar binnen in de zomer;
 • Energiezuinig door gesloten systeem;
 • Inbraak werend;
 • Uv-bestendig, geen verkleuring;
 • Weinig of geen warmte verlies in de winter.

Waarom kiezen voor Save2000?

Save2000 heeft meer dan 40 jaar ervaring en mag zich zelf dan ook met recht een specialist noemen. Er zijn vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van een Lighting Solartube. Zo gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Wij willen u namelijk enkel de beste kwaliteit garanderen. Daarnaast is de Lighting Solartube bij ons verkrijgbaar in drie verschillende maten, zodat we zeker weten dat er ook voor u een passend model tussen zit. Ook bieden wij eerlijke prijzen en een goede service. Wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Wat dacht u van kunststof polyester dakopstanden en lichtkoepels? Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Ventilatie in uw Lighting Solartube

Er is een mogelijkheid om uw Lighting Solartube universeel te maken, namelijk door een ventilatie-unit erin te plaatsen. Dit is voor een meerprijs mogelijk bij elke Lighting Solartube. Op deze manier is het een extra handige manier om licht en ventilatie te creëren in bijvoorbeeld uw badkamer of toilet.

Contact opnemen met Save2000

Wilt u ook in een handomdraai meer daglicht, en tegelijkertijd heel veel energie besparen? Kies dan voor de Lighting Solartubes van Save2000. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door simpelweg alles in te vullen aan de rechterzijde van deze pagina. Natuurlijk bent u ook altijd welkom om bij ons langs te komen. De specialisten van Save2000 geven u graag advies op maat!

Bel ons direct