Lichtkoepel plaatsen

Droomt u van helder daglicht in uw kantoor of slaapkamer? Wilt u beter kunnen ventileren in uw keuken of woonkamer? Of heeft u behoefte aan meer licht onder uw terrasoverkapping of carpoort? Met een lichtkoepel van Save2000 creëert u eenvoudig meer daglicht in uw ruimte. Daarnaast kunnen de lichtkoepels worden geopend om de ruimte te voorzien van frisse lucht. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Kies er dan voor om een lichtkoepel te laten plaatsen door Save2000.

De voordelen van een lichtkoepel

Een lichtkoepel zorgt ervoor dat de door u geselecteerde ruimte daglicht krijgt. Daglicht wordt ook wel als het fijnste licht beschouwt. Met een lichtkoepel hoeft u dus geen extra lampen aan te zetten overdag, dit betekend dat u hiermee direct energie en kosten bespaard. Daarnaast kunnen lichtkoepels ook zorgen voor een betere ventilatie bij u binnen. Een lichtkoepel is een verbetering voor elke woonruimte.

Waarom uw lichtkoepel laten plaatsen door Save2000?

Save2000 heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de lichtkoepelbranche. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u gegarandeerd een lichtkoepel op maat vindt. Waarom moet u kiezen voor een lichtkoepel van Save2000?

  • Wij garanderen u de beste kwaliteit;
  • Advies op maat van onze specialisten;
  • Levering gebeurt altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven;
  • Met onze lichtkoepels creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht;
  • Wij leveren enkel maatwerk;
  • Al ruim 40 jaar dé specialist in het creëren van daglicht bij u in huis.

Diverse soorten lichtkoepels op uw plat dak

Save2000 biedt lichtkoepels voor op uw plat dak in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Bolvormig, half hoge bol en piramidale lichtkoepel. Deze zijn verkrijgbaar in rechthoekige, vierkante en ronde vorm en kunnen zowel in acrylaat als in polycarbonaat gemaakt worden; bij Save2000 vindt u gegarandeerd een uitvoering die volledig naar uw wens is. U kunt hier een kijkje nemen in ons assortiment. Ook biedt Save2000 diverse andere producten waarmee u meer daglicht creëert in uw ruimte, zoals onze Save2000 Solar Lighting tubes (daglicht buizen) en kunststof polyester dakopstanden. Kortom, wij bieden u meerdere manieren om daglicht bij u in huis te krijgen. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Het insectenhor voor uw lichtkoepel

Natuurlijk wilt u niet dat er door uw lichtkoepel insecten de ruimte betreden. Daarom kunt u uw lichtkoepel voorzien van een insectenhor. Het insecten hor is gemakkelijk te instaleren d.m.v. klittenband ook bij een al geplaatste ventilerende koepel. Het is ook ideaal in het najaar voor het tegenhouden van stof en bladeren. Voor meer informatie klikt u hier.

Vraag direct een offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u wellicht een lichtkoepel laten plaatsen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie of advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

Heeft u hulp nodig bij de installatie van een van onze daglichtkoepels of andere producten? Voor alle installatie instructies klikt u hier.

Bel ons direct