Lichtkoepel kopen voor extra daglicht

Bent u op zoek naar manieren om op een natuurlijke manier meer licht in ruimtes te krijgen? Laat dan een lichtkoepel plaatsen op uw plat dak door Save2000. Een lichtkoepel kopen biedt uitkomst wanneer u droomt van meer daglicht in uw slaapkamer, woonkamer, kantoor of keuken. Maar ook als u beter licht onder uw carpoort of terrasoverkapping wenst is een lichtkoepel een uitstekende keuze. Met de lichtkoepels van Save2000 creëert u eenvoudig meer daglicht in uw ruimte. Daarnaast kunnen de lichtkoepels worden geopend om de ruimte te voorzien van frisse lucht. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Kies dan voor de lichtkoepels van Save2000.

Ook een lichtkoepel kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of zou u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een prijsindicatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0434 09 35 33 of het contactformulier op de website invullen.

Diverse soorten lichtkoepels die u kunt kopen bij Save2000

Save2000 biedt lichtkoepels voor op uw plat dak in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Bolvormig, half hoge bol en piramidale lichtkoepels. Deze zijn verkrijgbaar in rechthoekige, vierkante en ronde vorm en kunnen zowel in acrylaat als in polycarbonaat gemaakt worden; bij Save2000 vindt u gegarandeerd een uitvoering die volledig naar uw wens is. Ook biedt Save2000 diverse andere producten waarmee u meer daglicht creëert in uw ruimte, zoals Save2000 Solar Lighting tube (daglicht buizen) en kunststof polyester dakopstanden. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Waarom een lichtkoepel kopen voor uw plat dak?

Als u een lichtkoepel wilt kopen bent u bij Save2000 aan het juiste adres. Wij kunnen u deze leveren, alsmede het plaatsen daarvan verzorgen. Met een lichtkoepel op uw dak geniet u van allerlei voordelen. Zo is het een uitstekende bron van natuurlijk licht. De lichtkoepel zal iedere ruimtes, zelfs de donkerste zolders, op een aangename en natuurlijke manier verlichten. Dit bespaart u tevens energie. Deze hoeft u immers niet te verspillen aan andere lichtbronnen, zoals lampen. Daarnaast werkt de lichtkoepel ook isolerend, want de warmte van de zonnestralen blijft goed behouden. Ten opzichte van ramen zijn lichtkoepels veel effectiever in het verlichten van ruimtes. Het verschil is groot en kan wel oplopen tot 50% meer licht. Een ander bijkomend voordeel is dat uw wanden niet verbouwd hoeven te worden.

Over Save2000

Save2000 heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de lichtkoepelbranche. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u gegarandeerd een lichtkoepel op maat vindt.
Waarom moet u kiezen voor Save2000 als u een lichtkoepel wilt kopen?

  • Met onze lichtkoepels creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht;
  • Wij garanderen u de beste kwaliteit;
  • Wij leveren enkel maatwerk;
  • Levering gebeurt altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven.

Vraag gelijk een offerte aan!

Hebben wij uw interesse gewekt en denkt u erover om een lichtkoepel te kopen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan bij Save2000. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op 0434 09 35 33, of een bericht te sturen door middel van het online contactformulier. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

Bel ons direct