Lichtkoepel kopen voor extra daglicht

Bent u op zoek naar manieren om op een natuurlijke manier meer licht in ruimtes te krijgen? Laat dan een lichtkoepel plaatsen op uw plat dak door Save2000. Een lichtkoepel kopen biedt uitkomst wanneer u droomt van meer daglicht in uw slaapkamer, woonkamer, kantoor of keuken. Maar ook als u beter licht onder uw carport of terrasoverkapping wenst is dit een uitstekende keuze. Met deze oplossing van Save2000 creëert u eenvoudig meer daglicht in uw ruimte. Daarnaast kunnen de lichtkoepels worden geopend om de ruimte te voorzien van frisse lucht. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Kies dan voor Save2000!

Ook interesse in meer daglicht en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of zou u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een prijsindicatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 043 4093533 of het contactformulier op de website invullen.

Lichtkoepels kopen voor meer natuurlijk daglicht

Bij Save2000 kunt u lichtkoepels kopen voor op uw plat dak in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Bolvormig, half hoge bol en piramidale lichtkoepels. Deze zijn verkrijgbaar in een rechthoekige, vierkante en ronde vorm en kunnen zowel in acrylaat als in polycarbonaat gemaakt worden; bij Save2000 vindt u gegarandeerd een uitvoering die volledig naar uw wens is.

Wij bieden voor iedereen wat wils, zodat u ook van genoeg daglicht geniet. In welke ruimte dan ook! Niet is immers zo belangrijk voor de mens als natuurlijk, helder daglicht.

Van Save2000 Solar Lighting tubes tot aan kunststof opstanden

Bij Save2000 kunt u een lichtkoepel kopen voor meer daglicht in welke ruimte dan ook. We bieden u de volgende oplossingen aan:

  • Save2000 Solar Lighting Tubes
  • Daglichtkoepels

Save2000 Solar Lighting Tubes

Met de Save2000 Solar Lighting Tubes creëert u op een eenvoudige manier meer daglicht in bijna iedere ruimte die u maar wenst. Of u nou een plat dak heeft of een pannendak. Deze oplossing wordt ook wel een daglichtbuis genoemd en zorgt snel en relatief goedkoop voor meer daglicht. Met dit compacte ontwerp tovert u een donkere ruimte om naar een lichte, gezonde en aangename leef-, woon- en werkomgeving. Hij is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat er altijd geschikte maat voor u tussen zit.

Daglichtkoepels voor platte daken

Een daglichtkoepel is geschikt voor platte daken. Zo worden deze koepels veel gebruikt voor een aanbouw. Die worden immers snel donker! Door het licht lijkt de ruimte groter, terwijl het aantal vierkante meters gelijk blijft. Maar ook voor een donker kantoor of een andere ruimte werkt deze oplossing uitstekend.

Met onze hoogwaardig geïsoleerde dakopstanden, lichtkoepels en Save2000 Solar Lighting Tubes®, kunt u op een eenvoudige en relatief goedkope wijze natuurlijk daglicht naar elke ruimte in bijvoorbeeld woonhuis, kantoor en productieruimte brengen.

Waarom een lichtkoepel kopen voor uw platte dak?

Als u een lichtkoepel wilt kopen bent u bij Save2000 aan het juiste adres. Wij kunnen u deze leveren, alsmede het plaatsen daarvan verzorgen. Met een lichtkoepel op uw dak geniet u van allerlei voordelen. Zo is het een uitstekende bron van natuurlijk licht. De lichtkoepel zal iedere ruimte, zelfs de donkerste zolders, op een aangename en natuurlijke manier verlichten. Dit bespaart u tevens energie die u niet meer hoeft te verspillen aan andere lichtbronnen, zoals lampen. Ten opzichte van ramen zijn lichtkoepels veel effectiever in het verlichten van ruimtes. Het verschil is groot en kan wel oplopen tot 50% meer licht. Een ander bijkomend voordeel is dat uw wanden niet verbouwd hoeven te worden. Daarnaast is daglicht ook heel goed voor u en uw gezondheid.

Meer dan 40 jaar ervaring in de lichtkoepelbranche

Save2000 heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de lichtkoepelbranche. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u gegarandeerd een lichtkoepel op maat vindt. Het is immers belangrijk om altijd genoeg daglicht in de ruimte te hebben. Zowel op kantoor, als in de woonkamer, slaapkamer of de keuken.

Waarom moet u kiezen voor Save2000 als u een lichtkoepel wilt kopen?

  • Met onze lichtkoepels creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht;
  • Onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit;
  • Wij leveren enkel maatwerk. Niet meer en niet minder;
  • Levering gebeurt altijd via professionele verwerkers. Zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven;
  • Advies van onze ervaren en gediplomeerde experts;
  • 10 jaar garantie;
  • Wij leveren enkel maatwerk.

Vraag gelijk een offerte aan!

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u direct een lichtkoepel kopen? Begrijpelijk, want meer daglicht in huis of binnen het bedrijfspand is heel goed voor u! Zo verandert u een donkere ruimte in een ruimte die gezond is én zorgt voor een aangename woon-, leef- en werkomgeving. Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan bij Save2000. Dan heeft u meer daglicht in de ruimte!

Heeft u nog vragen over wat we voor u kunnen betekenen? Of weet u niet welke optie in uw situatie het best is? Geen probleem! Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen u namelijk graag verder. Dat kan door ons te bellen op 0434 09 35 33, of een bericht te sturen door middel van het online contactformulier. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

Bel ons direct