Een lichtkoepel is inbraakwerend én realiseert meer licht

Een lichtkoepel biedt uitkomst wanneer u droomt van meer daglicht in uw slaapkamer, woonkamer, kantoor, keuken, onder uw carpoort of terrasoverkapping. Maar ook als u uw huis goed wilt beschermen tegen inbraak is een lichtkoepel een uitstekende keuze. Save2000 biedt een lichtkoepel die inbraakwerend is én eenvoudig meer daglicht in uw ruimte realiseert. Daarnaast kunnen de lichtkoepels worden geopend om de ruimte te voorzien van frisse lucht. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Kies voor Save2000.

Diverse soorten inbraakwerende lichtkoepels

Save2000 biedt inbraakwerende lichtkoepels voor op uw plat dak in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Bolvormig, half hoge bol en piramidale lichtkoepel. Deze zijn verkrijgbaar in rechthoekige, vierkante en ronde vorm en kunnen zowel in acrylaat als in polycarbonaat gemaakt worden; bij Save2000 vindt u gegarandeerd een uitvoering die volledig naar uw wens is. Met de lichtkoepels van Save2000 is uw huis eenvoudig en voordelig beschermd tegen inbrekers. Wat houdt u nog tegen?

Waarom lichtkoepels kopen bij Save2000?

Save2000 heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de lichtkoepelbranche. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u gegarandeerd een lichtkoepel op maat vindt. Daarnaast gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Wij willen u namelijk de beste kwaliteit garanderen. Ook bieden wij eerlijke prijzen en een goede service. Wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Wat dacht u van Save2000 Solar Lightning tube en polyester dakopstanden? Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Hebben wij uw interesse gewekt met onze lichtkoepel die inbraakwerend is? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan bij Save2000. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

Bel ons direct