Lichtkoepel anti inbraak van Save2000

Bent u op zoek naar een lichtkoepel anti inbraak? Dan bent u aan het juiste adres bij Save2000. Wij zijn uw specialist in lichtkoepels. Een lichtkoepel is een goede keuze wanneer u droomt van meer daglicht, bijvoorbeeld in uw woonkamer of onder uw carpoort. Maar ook als u uw huis goed wilt beschermen tegen inbraak biedt een lichtkoepel uitkomst. Daarnaast kunnen de lichtkoepels worden geopend om uw ruimte te voorzien van frisse lucht. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Kies voor de anti inbraak lichtkoepels van Save2000.

Anti-inbraak lichtkoepels

Save2000 biedt lichtkoepels voor op uw plat dak in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Bolvormig, half hoge bol en piramidale lichtkoepel. Deze zijn verkrijgbaar in rechthoekige, vierkante en ronde vorm en kunnen zowel in acrylaat als in polycarbonaat gemaakt worden; bij Save2000 vindt u gegarandeerd een uitvoering die volledig naar uw wens is. Ook biedt Save2000 diverse andere producten waarmee u meer daglicht creëert in uw ruimte, zoals Save2000 Solar Lighting tube (daglicht buizen) en kunststof polyester dakopstanden. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Over Save2000

Save2000 is sinds 1975 de kracht van natuurlijk daglicht. Wij bieden anti inbraak lichtkoepels gemaakt van diverse materialen:

  • Acrylaat (PMMA);
  • Polycarbonaat (PC);
  • Polycarbonaat (PC HEATSTOP).

Voor beschikbare maten en uitvoeringen kunt u onze prijslijst raadplegen. Wij garanderen u dat u bij Save2000 gegarandeerd een uitvoering vindt die volledig naar uw wens is. Bescherm uw huis ook tegen inbrekers en kies voor de anti inbraak lichtkoepels van Save2000.

Over Save2000

Bij Save2000 staat de beste kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Daarom gebeurt levering bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven. Ook bieden wij eerlijke prijzen en een goede service. Wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Wat dacht u van Save2000 Solar Lighting tube en polyester dakopstanden? Aarzel niet om eens contact met ons op te nemen. Onze specialisten hebben ruime ervaring en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Offerte aanvragen voor anti inbraak lichtkoepel

Wilt u ook inbrekers buiten de deur houden en tegelijkertijd meer daglicht in uw ruimte realiseren? Dan kunnen wij u vast interesseren met onze lichtkoepel die anti inbraak is. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Save2000. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

Bel ons direct