Dakopstanden creëren extra daglicht

Heeft u al gehoord van de dakopstanden van Save2000? Met deze dakopstanden verandert u in een handomdraai een donkere ruimte in een lichte, aangename leef–, woon– en werkomgeving. Het is een eenvoudige en relatief goedkope oplossing om snel meer licht te creëren. Save2000 is uw specialist op het gebied van dakopstanden in allerlei soorten en maten. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

De voordelen van een dakopstand

Met een dakopstand van Save2000 creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte in uw woonhuis of kantoor. De dakopstanden zijn geschikt om waterdicht in te werken met diverse soorten dakbedekking. Maar er zijn nog veel meer voordelen van een polyester dakopstand te noemen. Zo kunnen de dakopstanden door hun witte, glad afgewerkte binnenzijde gemakkelijk in iedere kleur geschilderd worden. Daarnaast profiteert u door de schuin lopende zijkanten van een optimale lichtspreiding. Polyester dakopstanden zijn vormvast en naadloos. Dit in tegenstelling tot PVC opstanden waarvan de naden naar verloop van tijd vergelen.
Onze dakopstanden zijn dubbelwandig en geïsoleerd met PU. Als u voor een lichtkoepel met een hoge isolatiewaarde kiest passen wij ook de isolatiewaarde van onze dakopstand hierop aan. Tot slot zijn de dakopstanden verkrijgbaar in vier verschillende hoogtes. zodat er ook voor u gegarandeerd een geschikt model tussen zit. Wat houdt u nog tegen?

Waarom Save2000?

Er zijn vele redenen te noemen waarom u moet kiezen voor Save2000 bij de aanschaf van een dakopstand:

    • Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring;
    • Levering gebeurt bij ons altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven;
    • Wij leveren onze dakopstanden in heel veel verschillende maten en hoogtes;
    • Wij bieden eerlijke prijzen en een goede service.;

Wist u dat Save2000 nog meer producten biedt die voor extra daglicht in uw ruimte zorgen? Wat dacht u van lichtkoepels en de Save2000 Solar Lighting tube? Neem gerust eens contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Contact opnemen met Save2000

Wilt u ook in een handomdraai meer daglicht? Kies dan voor een van de dakopstanden van Save2000. Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De specialisten van Save2000 geven u graag advies op maat!

Bel ons direct