Daglichtbuizen voor meer licht in uw ruimte

Niets is voor de mens zo belangrijk als natuurlijk, helder daglicht. Een mens voelt zich beter en gelukkig bij natuurlijk daglicht. Een goede hoeveelheid licht op de werkplek maakt het werken prettiger. Uit onderzoek is gebleken dat voldoende daglicht op de werkplek zorgt voor productievere werknemers. Het kan met de daglichtbuizen van Save2000. Met de daglichtbuizen creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte in uw woonhuis,kantoor of werkplaats. Laat daglicht binnentreden in uw werkruimten en gun iedereen het plezier van natuurlijk, helder daglicht op de werkvloer!

Daglichtbuizen: een ware toevoeging

Save2000 is specialist op het gebied van natuurlijk daglicht creëren in ruimtes waar geen daglicht bij kan komen. Daglichtbuizen, ook wel Save2000 Solar Lighting tube genoemd, zijn een  relatief goedkope investering waarvoor je gratis daglicht terugkrijgt. Geen enkel licht is zo helder als natuurlijk daglicht en met een daglichtbuis heeft u snel meer licht gecreëerd in de ruimte. Naast dat daglichtbuizen relatief goedkoop en snel te realiseren zijn, heeft de daglichtbuis nog meer voordelen:

  • De daglichtbuis past op vrijwel alle daktypen zonder voor de plaatsing ingrijpende constructie veranderingen door te voeren;
  • Er is weinig tot geen warmteverlies in de winter;
  • In de zomer is er minder warmtetransport naar beneden;
  • De daglichtbuizen zijn uv-bestendig en ze verkleuren niet (tot nauwelijks);
  • Het gesloten systeem is energiezuinig;
  • De daglichtbuis heeft een hoge lichtopbrengst door de super reflecterende buizen;
  • Het systeem is inbraak werend door de kleine diameter en de dubbelwandige koepel. (Indien gewenst is de daglichtbuis te voorzien van extra inbraakbeveiliging).
  • U krijgt 10 jaar garantie.

Daglichtbuizen laten plaatsen

Uw keuze waar en hoeveel daglichtbuizen u wilt  in een ruimte is afhankelijk van het aantal vierkante meter lichtopbrengst die u nodig heeft. Wij geven u altijd advies over de mogelijkheden en haalbaarheid.
Save2000 zal hier altijd eerlijk over zijn, want we kunnen nooit een daglichtbuis beloven op een plaats waar dit niet (optimaal) kan. Toch kan er meer dan u wellicht denkt, want licht ‘buigt’ mee, ook als er bochten in de daglichtbuizen zitten, kunt u voldoende daglicht binnenkrijgen via onze superreflecterende daglichtbuizen! Wist u dat er ook een daglichtdimmer geplaatst kan worden in onze buizen? Zo kunt u het natuurlijk licht regelen met een dimmer alsof het een lamp is. Ook kan de daglichtbuis voorzien worden met een spaarlamp zodat u ook zonder daglicht van verlichting profiteert.

Daglichtbuizen aanvragen?

Heeft u interesse in de daglichtbuizen van Save2000? In een handomdraai zorgt u voor natuurlijk, helder daglicht op kantoor. U kunt eenvoudig en geheel vrijblijvend via onze website een offerte aanvragen. Wilt u liever direct advies op maat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Bel ons direct