Daglichtbuizen voor meer licht in uw ruimte

Niets is voor de mens zo belangrijk als natuurlijk, helder daglicht. Een mens voelt zich beter en gelukkig bij natuurlijk daglicht. Het is iets wat in onze aard zit en wat we als prettig ervaren. Wanneer u bijvoorbeeld uw medewerkers meer daglicht in hun werkomgeving kunt bieden, zal dit zeker als prettig ervaren worden. Het kan met de daglichtbuizen van Save2000. Met de daglichtbuizen creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht in praktisch elke ruimte in uw woonhuis of kantoor. Vergelijk het met een donkere, grauwe dag en een lichte, zonnige dag. Waar krijgt u meer energie van? Precies, u voelt zich vrolijker en relaxter wanneer u buiten in de zon loopt. Laat zonnestralen binnentreden in uw werkruimten en gun iedereen het plezier van natuurlijk, helder daglicht op de werkvloer!

Daglichtbuizen: een ware toevoeging

Save2000 is specialist op het gebied van natuurlijk daglicht creëren in ruimtes waar geen daglicht bij kan komen. Daglichtbuizen, ook wel Solar Lighting Tubes genoemd, zijn relatief goedkoop voor wat je ervoor terugkrijgt. Geen enkel licht is zo helder als natuurlijk daglicht en met een daglichtbuis heeft u snel meer licht gecreëerd in de ruimte. Naast dat daglichtbuizenrelatief goedkoop en snel te realiseren zijn, heeft de daglichtbuis nog meer voordelen:

  • De daglichtbuis past op vrijwel alle daktypen zonder voor de plaatsing ingrijpende constructie veranderingen door te voeren;
  • Er is weinig tot geen warmteverlies in de winter;
  • In de zomer is er minder warmtetransport naar beneden;
  • De daglichtbuizen zijn uv-bestendig en ze verkleuren niet (tot nauwelijks);
  • Het gesloten systeem is energiezuinig;
  • De daglichtbuis heeft een hoge lichtopbrengst door de super reflecterende buizen;
  • Het systeem is inbraak werend door de kleine diameter en de dubbelwandige koepel. (Indien gewenst is de daglichtbuis te voorzien van extra inbraakbeveiliging).
  • U krijgt 10 jaar garantie.

Daglichtbuizen laten plaatsen

U kunt zelf kiezen waar en hoeveel daglichtbuizen u wilt laten plaatsen in een ruimte, wij geven u altijd advies over de mogelijkheden en haalbaarheid. Save2000 zal hier altijd eerlijk over zijn, want we kunnen nooit een daglichtbuis beloven op een plaats waar dit niet (optimaal) kan. Toch kan er meer dan u wellicht denkt, want licht ‘buigt’ mee, ook als er bochten in de daglichtbuizen zitten, kunt u voldoende daglicht binnenkrijgen via onze daglichtbuizen! Wist u dat er ook een daglichtdimmer geplaatst kan worden in onze buizen? Zo kunt u het natuurlijk licht regelen met een dimmer alsof het een lamp is.

Daglichtbuizen aanvragen?

Heeft u interesse in de daglichtbuizen van Save2000? In een handomdraai zorgt u voor natuurlijk, helder daglicht op kantoor. U kunt eenvoudig en geheel vrijblijvend via onze website een offerte aanvragen. Wilt u liever direct advies op maat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Bel ons direct